Publicat de: crysenyum | Miercuri,Octombrie 1, 2008

Maruta sufera dupa casatorie…ca 3 Sud Est nu se despart

Deja a ajuns la urechile tuturor (sau aproape) faptul ca trupa 3 Sud Est s-ar destrama. :-s

Zvonul provine de la colegul de facultate, Catalin Maruta, care a facut public acest lucru in emisiunea sa Happy Hour. El asa zice.Membrii trupei il contrazic insa.Cu toate acestea presa a preluat in mod imbecil subit acest subiect.

Faptul ca Laurentiu Duta va scoate un album solo NU inseamna neaparat ca trupa se va desparti… De ce nu s-au despartit inca de cand Mihai a ales sa scoata si un album solo?!

Cred ca domnul Maruta a dat dovada inca o data de lipsa de profesionalism.

Apropo Maruta, vezi ca ai cam ramas repetent la JurnalismCursurile incep luni.Cauta-ma sa-ti dau orarul.

Anunțuri

Responses

  1. […] Coleg de facultate cu Maruta… Maruta sufera dupa casatorie…ca 3 Sud Est nu se despart Deja a ajuns la urechile tuturor, sau aproape, faptul ca trupa 3 Sud Est s-ar destrama. Zvonul provine de la colegul de facultate, Catalin Maruta., care a facut public acest lucru in emisiunea sa Happy Hour. El asa zice.Membrii trupei il contrazic insa.Cu toate acestea presa a preluat in mod imbecil subit, acest subiect. Faptul ca Laurentiu Duta va scoate un album solo, NU, inseamna neaparat ca trupa se va desparti… De ce nu s-au despartit inca de cand ,Mihai,a ales sa scoata si un album solo?! Cred ca domnul Maruta, a dat dovada inca o data de lipsa de profesionalism. Apropo Maruta, vezi ca ai cam ramas repetent la Jurnalism,cursurile incep luni. Cauta-ma sa-ti dau orarul. […]

  2. Nu poate fi adevarat ca 3sudest se va desparti pentru ca ei sunt cea mai tare trupa din toata lumea si chiar daca Laurentiu sau ceilalti membri a trupei vor vrea sa se desparte nu vor ajunge niciodata asa de sus chiar daca au voci superbe si asta numai pentru ca ei nu pot sta unul fara ceilalti doi si ceilalti doi fara unu si asta numai pentru ca impreuna reusesc sa emotioneze asa de tare lumea incat isi aduc aminte cantecele loro chiar daca nu sunt fani 3sudest .Mie imi plac foarte mult cantecele lor si ma emotionez de fiecare data ce ascult trupa 3sudest si acest lucru se intampla chiar daca ii vad numai sa vorbeasca.Eu urmaresc trupa 3sudest din 1997 adica de cand am 7 ani si aceasta pasiune catre 3sudest si melodiile lor am transmiso si bunici mele care de fiecare data cand aude trupa 3sudest plange.
    NU se pot desparti pentru ca vor sta rau prea multe persoane si ei insusi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: