Publicat de: crysenyum | Sâmbătă,Octombrie 18, 2008

Paranoid Park

De mult nu am mai privit ceasul in timp ce vizionam un film…Poate ca a fost de vina doar oboseala, sau poate nu..

„Paranoid Park” infatiseaza povestea unui adolescent skater, care aparandu-se de paznicul unei gari, il impinge pe acesta cu placa de skate, chiar in fata trenului de pe cealalta linie. Socat de crima neintentionata pe care o facuse, tanarul este chinuit de gandul de a se preda sau nu, pe parcursul intregului film. Imaginile actiunii prezente si cele ale trecutului creeaza un amalgam de secvente, greu de inteles pentru persoanele nerabdatoare.Coloana sonora cuprinde genuri muzicale diverse,trecand subit de la melodii chill la cele hard rock.Din aceasta cauza,productia pare destul de dificila.

Tulburat de ceea  ce i se intamplase, personajul pricipal (Alex), pare de cele mai multe ori a fi in sevraj.

Sfatuit de o colega sa scrie gandurile ce il tulburau, pentru a se descarca, acesta umple numeroase pagini cu povestea ce-i marcase adolescenta.

Un soi de „Romanul adolescentului miop” al lui Eliade, „Paranoid Park”  te tine intr-o tensiune ce-ti provoaca gandirea si rabdarea.

Mie, pelicula mi-a incordat un pic nervii, insa am rezistat (nu stiu cum) sa o vizionez pana la sfarsit.Mi s-a parut insa, mai „scary” decat un film horror, din cauza momentelor in care nu stiai la ce sa te astepti.Finalul? Nu l-am gasit.Doar genericul ce a curs pe un fundal, m-a facut sa-mi dau seama ca filmul s-a terminat.Actiunea nu…Pentru mine,un film de nota 5.Cu indulgenta un 6,asta din cauza subiectului in sine.

Trailer „Paranoid Park”:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: