Publicat de: crysenyum | Vineri,octombrie 24, 2008

„7 dintr-o lovitura”, hai la teatru la cultura

In aceasta seara Teatrul National si-a deschis portile pentru avampremiera piesei „7 dintr-o lovitura”. Jucata de 7 dintre cei mai tineri si viitori actori ai TNB-ului, piesa promite multe momente de rasete in hohote ori momente in care iti dai seama ca viata este chiar asa.

Spectacolul infatiseaza in prim plan meseria de om de televiziune.Astfel ca, o producatoare face tot posibilul ca audienta postului „Maniac Tv” sa creasca.Ea recurge la metode mai putin ortodoxe, de a pacali 7 tineri, mintindu-i ca sunt pe lista scurta organizata in urma unui casting.Doar 2 dintre acestia (o fata si un baiat) aveau sa castige roluri intr-o telenovela(la baza inexistenta) dupa ce isi petreceau cu totii 3 zile si 3 nopti inchisi intr-o camera. Ideea de „Big Brother”  preluata pe scena face deliciul piesei.Cei 7 concurenti (3 fete si 4 baieti) fac totul pentru a fi votati de „stimatii telespectatori” si pentru a castiga rolul in telenovela. Asa se ajunge la certuri,scene de sex,de inhalare a drogurilor si chiar de sinucidere. Cand ca om de televiziune esti in stare sa faci TOTUL pentru a ocupa sau ati pastra pozitia,viata devine un amalgam in care te invarti doar datorita altora.

7 caractere ditincte: un tanar ce-si dorea sa ajung la televizor,un scriitor evacuat din casa impreuna cu familia,o artista fara noroc ce canta la Harpa,un simplu cetatean ce-si dorea sa faca avere,o tanara cu multe studii de canto,un bisnitar si o lesbiana abandonata de mama sa.Ei se lupta pentru visul comun, de a ajunge actori de telenovele pentru a putea castiga multi bani.

Piesa surprinde printr-un final neasteptat, cand insasi Andreea Berecleanu, apare pe videoproiector, facand un rezumat asupra celor intamplate la „Maniac Tv”.

Spectacolul dureaza aproximativ 2 ore si 15 minute si se poate viziona la Sala „Atelier”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: