Publicat de: crysenyum | Vineri,martie 13, 2009

„Egoistul” si „Sonata pentru saxofon si Eva”

Ieri si azi am fost la teatru.

„Egoistul” o piesa ce poarta amprenta maestrului Radu Beligan.Pe masura ce viata isi poarta cursul, un autor dramatic isi scrie piesa. O poveste despre interes, bani si dragoste ce scoate in prim plan egoismul fiecaruia dintre noi. Spectacolul se joaca din 2004 cu casa inchisa! Merita vazut, in aceasta distributie de succes. M-a frapat totusi ca marele actor Radu Beligan arata din ce in ce mai rau. Varsta si boala isi spun cuvantul. Cat a stat in picioare s-a sprijinit permanent in baston ori la bratul vreunui coleg de scena. Din distributie mai fac parte Marin Moraru, Silviu Biris, Carmen Stanescu si altii.

„Sonata pentru saxofon si Eva”, povestea unui cuplu de indragostiti, care nu reusesc sa treaca peste problemele cotidiene.Doua caractere tari, conduse de orgoliu, transforma iubirea in ura nemarginita. Cuprins de angoase, singuratate si intrigi, eroul (un politician saxofonist)  gaseste puterea de a-si readuce langa el pe femeia pe care o iubea. Marius Bodochi si Teodora Mares au umplut inca  o data sala!

Reclame

Responses

  1. Cum de ai gasit bilete? Sau cine ti-a luat si cum? Ca din cate stiu, ca sa prinzi bilete la egoistul tre sa stai sambata dimineata cam 2 ore la coada

  2. Fara bilet :-> Lasa ca te duc si pe tine daca vrei 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: