Publicat de: crysenyum | Vineri,iulie 31, 2009

Antena 1 NU mai transmite Romanian Top Hits 2009

Dupa 3 luni de reclama televizata si nu numai, Antena 1 s-a retras din competitie… Postul a renuntat in cursul zilei de azi la transmiterea live Galei Premiilor Muzicale <Romanian Top Hits 2009>, care incepe in aceasta seara la orele 20:30. Cauzele nerespectarii contractului (daca a existat vreunul) imi sunt inca neclare. Cert este ca Antena 1 NU va mai transmite evenimentul pe care multi romani se asteapta sa il urmareasca in aceasta seara! Daca lucrurile se vor schimba intre timp, ramane sa vedem incepand cu orele 20:30.

Sursele acestei vesti au fost chiar membrii uneia dintre trupele participante la eveniment. Potrivit lor, se pare totusi ca postul se va tine de cuvant in privinta prezentatorului.Astfel ca Dan Negru nu va parasi scena la fel cum au facut cei din conducerea Antena 1.

Cat Music implicata?

Casa de discuri Cat Music, in frunte cu Dan Popi au fost inca de la inceput impotriva acestui eveniment. Intr-un comunicat de presa Cat Music preciza ca „nu gireaza si nu sustine sub nicio forma acest eveniment”. Marul discordiei a provenit din modul de stabilire a nominalizarilor. Astfel Cat Music mai preciza in comunicat ” Nu se pot caracteriza ca fiind corecte şi în acord cu performanţele anilor 2008-2009 nominalizările care includ la categoria Girls-Best Hit pe artista total necunoscută Black Diamond dar o ignoră pe Andreea Banică, care includ la categoria Rock-Best Hit pe “rockerii” Animal X, care îl exclud pe Smiley de la categoria Boys-Best Hit, deşi acesta este în mod clar cel mai de succes artist solo al momentului cu 3 mari hit-uri, şi de curând distins cu Discul De Aur. Lista poate continua cu ignorarea la categoria Featuring a celui mai interesant featuring al momentului, cel dintre Claudia Cream feat. Fatman Scoop sau a colaborării între Andreea Banică şi Smiley pe piesa Hooky Song”.

Conducerea Cat Music a facut referire si la postul de televiziune (Antena1) re acceptase sa transmita acest eveniment: „Este de asemenea păcat că un post TV de talia Antena 1 să difuzeze şi să gireze acest simulacru de Premii. Pentru prima oară în istoria acestei companii, Cat Music recomandă artiştilor săi să nu participe la Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009, de la Bacău”

Se pare ca cei de la Cat Music pot sta linistiti acum ca Antena 1 nu va mai transmite evenimentul. Ar trebui ca cei din conducerea Cat Music sa se sesizeze si la Festivalul de la Mamaia, Cerbul de Aur, Callatis sau mai stiu eu ce premii muzicale. Peste tot se vede amprenta romanului, aceea de a fura, fie voturi, fie faima. 😉

Site-ul dedicat Galei Premiilor Muzicale a pastrat totdeauna o transparenta fata d public, aratand permanent rezultatele voturilor nominalizarilor facute de public (on-line) cat si rezultatele voturilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: