Publicat de: crysenyum | Marți,aprilie 13, 2010

Lansare oficiala- „INSIDE PERCUSSION” by Drum master CHI PAH

Comunicat de presa!

INSIDE PERCUSSION, un proiect entuziast ,– infiintat de catre CHI PAH, pe numele lui real Ciprian Marcu – o fuziune intre muzica house si glasul instrumentelor traditionale de percutie, doreste sa ne poarte pe culmile ritmice ale noilor trenduri muzicale.
CHI PAH (www.chipah.ro) este un tanar artist in ascensiune care, prin intermediul percutiei, aduce in peisajul musical autohton, originalitate, creativitate si calitate, urmand ca, in proiectele viitoare, sa isi foloseasca propria voce spre a arata publicului inca unul dintre talentele lui ascunse!
CHI PAH doreste ca, prin intermediul proiectului INSIDE PERCUSSION, sa ajunga la inimile iubitorilor de muzica house si nu numai, prin amestecul de ritmuri iesite din interiorul percutiilor sale, adunate din toate colturile globului, cu varietatea de stiluri ce o ascunde muzica si arta de clubbing.
Lansarea oficiala INSIDE PERCUSSION va avea loc in Club THE GATE (www.thegate.ro), vis-ŕ-vis de Agronomie, pe data de 15.04.2010, orele 23:00, eveniment la care invitam toti amatorii de show si senzatii tari!
Invitati speciali: DJ RALMM (http://www.mainevents.ro/ralmm.html) si EFEKT CREW (www.efekt.ro)
DJ RALMM, a facut pasul cel mai important in cariera lui de producer, cand, impreuna cu Ciprian Robu, a scos single-ul “I love this beat”. Acesta este foarte cunoscut in toate cluburile din tara si nu numai. Single-ul este difuzat si acum la radio-uri precum Vibe Fm, Impact Fm, Radio Pro-B etc
EFEKT CREW, constand in 4 talentati dansatori, au pus bazele unui show magnific in care au inglobat: lumini ultraviolet si POI, Capoeira, BreakDance, acrobatii aeriene, dans cu foc si fakiri. Aceasta trupa atletica incanta publicul autohton si strain cu varietatea lor de productii scenice de peste 6 ani.

Un eveniment unic, o interpretarea unica!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: