Publicat de: crysenyum | Miercuri,iulie 7, 2010

Botezatu: „Mă văd în fiecare seară cu Bianca”

Tot mai controversat în ultima perioadă, din cauza vietți amoroase, Cătălin Botezatu și-a adunat forțele și își vede de carieră. Luna acesta a organizat împreună cu Businesstexin primul eveniment ce va pune in legătura directă producătorii și designerii. Și așa cum ne-a obișnuit, pune suflet în tot ceea ce face, cu sau fără… Bianca.

Ai organizat împreună cu Businesstexin prima ediție a acestui eveniment. Cum ai primit această provocare?
     A fost o provocare pe care am primit-o cu mare drag, pentru că întotdeauna pun umărul și sprijinul la astfel de evenimente.
Eu zic că a fost unul de bun augur și succes și sper să aibă continuitate și repet: întotdeauna atunci când este inițiativă, când oameni ca aceștia fac un astfel de eveniment într-o perioadă de criză este admirabil, este lăudabil. Încercăm să fim alături de ei și să trece peste aceste momente, prin care trec toate țările până la urmă. Faptul că se organizează, că există și că sunt prezentări de modă e un plus și nu în ultimul rând un respect pentru consumatorii de fashion.

 Știu că cu exact o săptămână înaintea expoziției, o companie care o are pe Bianca Dragușanu ca și imagine, s-a retras din acest eveniment.Care este poziția ta față de acest lucru?
     Nu cred că are vre-o legătură. Este un cancan ieftin deci nu are nicio legătura. Bianca este Bianca, iar compania respectivă probabil că nu avea bani.

 S-a speculat că principala cauza pentru acest lucru ar fi faptul că s-a dorit evitarea întalnirii dintre tine și Bianca la acest eveniment. Deci nu crezi în această bârfă cum că Atmosphere s-a retras datorită Biancai?
     Nu are nicio legătura Doamne ferește. Atmosphere probabil că n-a avut bani să vină la acest eveniment. Sunt niște speculații ieftine, eu mă întâlnesc în fiecare seară cu Bianca.

Deci ați rămas prieteni…
     Mă întâlnesc în fiecare seară cu ea, dacă Atmosphere și-a găsit o motivație să spună că nu vine la târg, neavând bani și folosind-o ca pretext pe Bianca, acestă motivație este una falsă.

               „Nu sunt foarte ocupat pentru o relație”

Consideri că în momentul de față ești un bărbat prea ocupat pentru a te implica într-o relație?
     Nu, nu sunt foarte ocupat pentru o relație, așa am fost întotdeauna. Și carieră și relație. Dar asta e problema mea.

Pe viitor continuați cu aceste evenimente?
     Sigur că da, voi sprijini acest eveniment și pe viitor. Este unul care pentru început este OK, pentru că știi la început poate fi așa și așa. Dar pentru început a avut un start Ok si îl voi sprijini în continuare.

Cum a fost aceasta primă zi pentru tine? Care ar fi nota per total?
     Păi la câtă lumea și cât public a fost eu zic că 10 nu ?

interviu de Cristina Petrescu

Reclame

Responses

  1. Buna Catalin,
    succes sa iti gasesti jumatatea


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: