Publicat de: crysenyum | Vineri,iulie 23, 2010

Cătălin Botezatu a lansat 2 colecții deodată

 Între 24- 27 iunie a avut loc la Sala Palatului în București, Romania Fashion Trends & Brands, singura expoziție dedicată exclusiv industriei de textile-pielăre. Evenimentul a fost organizat de Businesstexin în colaborare cu Cătălin Botezatu. Designerul a fost și cel care a regizat și a pus în scenă prezentările de modă.

     Lucian Diaconu inițiatorul acestul proiect, de la Businesstexin a declarat înainte de începerea prezentării: “Este o perioadă dificilă în România. Noi cei de la Businesstexin  credem că în perioada de criză se dezvoltă și apar oportunități noi pe piață.Ne-am dorit să facem acest eveniment pentru clienții noștrii cărora le mulțumim și pentru vizitatorii acestui eveniment, pasionați de lumea modei.”

Prezentarea s-a desfășurat în ordinea următoare:

Ugo de Fleur, debutantă la un astfel de eveniment a deschis prezentarea cu „rochii care nu se uită, pentru femei de neuitat”.

Cătălin Botezatu a surprins, ca de fiecare dată, prin colecția de lenjerie intimă pentru bărbați numită „Last Samurai”.

Fofy by Euphoria a prezentat o colecție de inspirație marinărească, cu haine de damă- tineret.

Elka by Gina Zamfir a creat silueta Femeii Regină, prin colecția de toamnă, în nuanțe de gri, cu epoleți supradimensionați, volane repetitive, strasuri și materiale strălucitoare.

Ego men’s Fashion Concept a pus în scenă o combinație de culori îndrăznețe, de la verde crud sau mov, până la roșu, culori ce au pus în valoare stilul bărbatului modern.

Verona Mode a prezentat colecția „Magic Woman” inspirată din natură, sub sloganul “Fii tu, fii unică prin eleganță, prin feminitate”. Accesoriile au fost asigurate de Corvari’s.

Cătălin Botezatu a încheiat prezentarea prin colecția dedicată femeilor, numită “Return to Ra”. Ca de obicei, Botezatu a pus în scenă un show întreg nu numai o colecție de modă, surprinzând prin machiaje, accesorii și coafuri extravagante.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: