Publicat de: crysenyum | Miercuri,august 4, 2010

Trupa Amadeus a lansat „the violin goes clubbing”

Așa cum scriu pe site-ul personal, fetele din trupa Amadeus „trăiesc prin muzică, sunt cele mai bune prietene încă din liceu, au muncit enorm pentru a ajunge aici, iar scopul lor a rămas același ca la început: să aducă bucurie prin muzică și să se distreze împreună.” Cele 4 fete sexy din trupa Amadeus și-au condimentat concertele cu un nou concept. Astfel Andreea, Alexandra, Cristina și Patricia au lansat un nou proiect numit „The Violin Goes Clubbing”.

Cum s-a născut acest nou concept ?

În luna februarie am cantat la prezentarea celei mai recente colecții a lui Alexandru Ciucu, eveniment pentru care muzica a fost special creată. Au fost prelucrări din toate genurile de muzică, incluzând-o pe cea clasică, tangouri, R’n’B, Michael Jackson, sau muzică de film, orchestrate de Xenti Runceanu în stilul nostru specific Amadeus. Practic de aici a pornit ideea proiectului „The Violin Goes Clubbing”, nouă plăcându-ne mult muzica de club, am zis să facem ceva inedit, să cântăm piese celebre de club cu instrumentele noastre electrice, creeând astfel un concept unic în România.

Ce aduce el nou și cum se desfășoara pe scena?

 Noutăți sunt multe, de la genul de muzică, stilul în care sunt orchestrate piesele, noi păstrându-ne în continuare caracteristica de muzica instrumentală. Nou este și look-ul nostru fresh, de vară, în ton cu ceea ce facem. Cu cine colaborați pentru acest proiect? În acest proiect colaboram cu DJ Mask, care ne mixează live piesele și care antrenează lumea fiind și MC. De cât timp puneti acest proiect la cale? Cum am spus, în februarie ne-a venit ideea și am inceput să lucrăm. Acum avem 30 de minute de show, intitulat „Violin Goes Clubbing !!”.

Cum v-a mers pe criză?

Am simtit și noi criza ca fiecare, mai ales că evenimentele de divertisment au fost primele care s-au anulat. Ne așteptam să fie și mai greu, dar concerte au fost. Noroc că perioada a fost scurta pentru noi, iar acum recuperăm toată distracția ! „NU este nevoie să ne reinventăm” Ați lansat „The Violin Goes Clubbing” pentru a vă reinventa? Am lansat proiectul acesta în primul rând pentru că noua ne place enorm ceea ce facem și asta se vede cel mai bine pe scenă. Proiectul ăsta nu înseamna că ne-am schimbat stilul, ci că am adaugat ceva nou în repertoriul nostru și că am mai acoperit o nișă. NU este nevoie să ne reinventăm, pentru că Amadeus se bucură de un mare succes atât în țară cât și în Europa sau Asia.

Show-ul vostru se va desfasura doar așa pe viitor sau e un proiect separat de trupa?

Proiectul nu este separat de trupa, este al trupei. Iar show-ul nostru diferă în funcție de evenimentul și locația unde cântăm și de ceea ce vor să asculte oamenii de la noi. Avem mai multe tipuri de show-uri, acesta fiind cel mai nou.

Ceva planuri de vacanță aveți?

Vacanțele noastre de vară sunt scurte, de 2-3 zile, cât prindem liber sau mai profităm când avem un concert la mare și mai putem ramane o zi, pentru a merge la plajă 🙂 .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: