Publicat de: crysenyum | Joi,septembrie 16, 2010

Cum a slăbit Bianca 30 de kg în câteva luni!

Cine a auzit de Bianca Drăgușanu? Toată lumea! Dar cine auzise de Bianca Drăgușanu acum 11 ani? Nimeni, înafară de familia și prietenii săi.

     Bianca era doar o fată normală din Petroșani, cu forme rotunjite, care tânjea să ajungă cineva. Astfel că de la început a țintit sus, alegându-și numai iubiți pe măsura. Cu ajutorul acestora nu numai că a cunoscut persoane influente, care au ajutat-o mai târziu, dar a și câștigat suficienți bani cât să-și permită o schimbare totală a înfățișării.

          Coco Păun și Nicu Braicu, primii sponsori

Datorită afaceristului Coco Păun, Bianca a slăbit nu mai puțin de 20 de kilograme în doar câteva luni. După cum ea însăși a declarat, iubitul său din vremea aceea o punea să facă abdomene până vomita. Urmatoarea treaptă către succes a fost Nicu Braicu, un alt afacerist, alături de care Bianca a câștigat mulți bani în Italia. Puțin câte puțin transformarea într-o divă avea să prindă viață. Bianca și-a pus silicoane și-a reparat dantura și și-a scos alunițele de pe față. Cu timpul orajii bucălați au dispărut, buzele au fost umflate, iar părul făcut permanent, blond, cu rădăcini negre  vizibile și purtat neîngrijit, avea să capete o altă formă.

              A făcut ulcer și și-a distrus părul

Parcă nesigură de ea, Bianca a încercat de-a lungul timpului să se vopsească brunetă, blond auriu, blond platinat, castaniu sau roșcat. De asemenea a încercat extensiile și a făcut abuz de placa de indreptat părul. Aflată în vizorul media de ceva vreme se pare că Bianca a reușit să ajungă acolo unde și-a propus, transformandu-se din rățușca cea urâtă în lebada cea frumoasă.

Reclame

Responses

  1. […] Cum a slăbit Bianca 30 de kg în câteva luni! September 2010 4 […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: