Publicat de: crysenyum | Sâmbătă,octombrie 16, 2010

Și vedetele fac avort!!!

     Avortul reprezintă întreruperea prematură a sarcinii prin orice fel de metodă, care oprește dezvoltarea fătului și împiedică supraviețuirea lui. Majoritatea oamenilor, precum și Biserica Ortodoxă consideră avortul ca fiind o crimă. Se spune că fiecare femeie face în viața sa, cel puțin un avort. Chiar și divele pe care le admiram la tv sau în presă au păcătuit facand cel puțin un avort în viața lor… 

Mihaela Rădulescu- avort la 18 ani

     Îndrăgita prezentatoare tv a declarat că a făcut un avort în luna a 4-a de sarcină, la vârsta de 18 ani. Mihaela și-a amintit de acest gest o dată cu lansarea filmului „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, de acum 3 ani, declarând că a trecut printr-o situație asemănătoare cu cea din filmul mai sus amintit.

 Gabriela Cristea- 7 avorturi până la 18 ani?

     După moartea mamei sale, Gabriela Cristea a fost luată în vizorul presei, care a scos la iveală amănunte picante despre tinerețea prezentatoarei postului Kanal D. Se pare că surse din anturajul vedetei tv au declarat că Gabriela ar fi făcut un avort la vârsta de 16 ani. Pentru a întregi declarația, tatăl vedetei tv a adăugat că fiica sa ar fi făcut nu mai puțin de 7 avorturi până la vârsta de 18 ani.

Mădălina Manole- din cauza unui avort nu a mai putut face copii pe cale naturală

     Viața Mădălinei Manole a fost îndelung discutată și disputată după moartea acesteia… Într-un moment de tensiune, părinții cântăreței au declarat într-o emisiune televizată că Mădălina a făcut un avort în tinerețe, la începutul relației sale cu Șerban Georgescu. Acest gest a afectat-o mai târziu, când și-a dorit un copil și nu a mai putut face. După ani întregi de tratamente la clinici de specialitate, cântăreața a reușit să rămână însărcinată cu cel de-al 2-lea soț, însă din păcate fiul său va crește fără mamă…

 Zina Dumitrescu- 21 de avorturi!

     Mama Zina, cum ii se spune de către colegii de breaslă este și mama avorturilor. Designerul a declarat că  a făcut 21 de avorturi, 20 înainte de nașterea fiului său și unul după. “Am făcut avorturile pentru că nu aveam timp de copii.Cu toate metodele de precauție pe care le învățasem de la bunica, pentru că anticoncepționalele nu existau pe vremea aceea (n.r perioada comunistă), nimic n-a funcționat” a declarat Zina Dumitrescu.

Daniela Gyorfi- avort la începutul carierei

     Pe vremea când avea 21 de ani, în 1989 Daniela a făcut primul său avort. Cântăreața, aflată la începutul carierei a fost susținută de mama sa. „Decât să îl părăsești în maternitate, să-l vinzi sau să-l omori, mai bine faci avort. În cazul asta aș abroga legea cu moartea. Nu este posibil să naști un copil și mai apoi să-l omori. Dacă se întâmplă să rămâi gravidă și nu vrei acel copil, fă avort, dar nu crimă! Oricum, indiferent de motivele care te-au determinat să iei decizia de a avorta, rămâi traumatizată pe viață” a declarat Daniela cu privire la acest episod din viața ei. În 2008, la vârsta de 40 de ani, cântăreața a rămas însărcinată, dar sarcina s-a oprit din evoluție iar Daniela a fost sfătuită de medici să renunțe la copil pentru a nu apărea alte complicații.

Dana Marijuana- avortul o experiență traumatizantă

     Interpreta de hip hop cunoscută ca Marijuana a vorbit în 2008, într-o emisiune televizată despre experiența dureroasă prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Marijuana a declarat că regretă că a făcut un avort, iar acest lucru a determinat-o să participe la campania antiavort „Viața din tine ești tu”, prin care a dorit să ajute femeile să ia o hotărâre înțeleaptă în ceea ce privește fătul lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: