Publicat de: crysenyum | Miercuri,februarie 2, 2011

Betty Stroe: „Relația mea cu Radu Baron a fost una nepotrivită”

Betty (ex. Etnic) s-a remarcat în fața publicului prin piesele sale etno, despre blesteme, iele sau vrăji. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani iar în prezent consideră ca muzica sa o reprezintă. Care sunt defectele ei și ce părere are despre muzica popcorn veți afla în cele ce urmează…

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce episod din trecutul tău ai vrea să-l schimbi?

Aș schimba câteva măruntișuri, mici greșeli pe care le-am făcut cât am fost mică însă nu lucruri esențiale. Dacă mă întrebai acest lucru acum un an sau doi, poate că îți spuneam că aș fi vrut să nu mă implic în relații nepotrivite, așa cum a fost cea cu R.B. (Radu Baron n.r.) dar am trecut peste aceasta experiență și în acest moment sunt împăcată cu mine, până la urmă orice experiență ne face mai puternici și nu regret nimic din ceea ce mi s-a întâmplat până acum. Am învățat și am căpătat experiența și asta este cel mai important.

Nu se gândește încă la nuntă

Care sunt planurile tale pentru noul an?

Am o mulțime de planuri, sper sa fie toate realizate: un nu album și cel puțin un nou videoclip anul acesta. De asemenea, vreau împreună cu iubitul meu, să ne construim o casă și desigur să dezvoltăm ân continuare business-ul pe care l-am pornit împreună acum 3 ani, de organizări evenimente.

Pe plan sentimental nu ne pregătești nicio surpriza?

Momentan nu. Sunt foarte mulțumită cu ceea ce am și dacă ma întrebi de vreo nuntă, va fi și aceasta însă avem multe planuri înainte de asta, pe care le îndeplinim pas cu pas.

Ce părere ai de promovarea online?

Consider că promovarea online reprezintă o proporție considerabilă de public și este foarte eficientă.

Ce faci de obicei, înainte de a intra pe scenă?

În general prefer ca înainte de a intra pe scenă să am câteva minute în care să nu vorbesc cu nimeni…mă concentrez și gândesc la ce am de făcut și la programul meu. Nu îmi place să se vorbească cu mine cu  2-3 minute înainte să intru pe scena și nici să fac poze înainte. Toate acestea se fac după spectacol.

După părerea ta, cine face muzică de calitate în Romania?

Nu consider că este de competența mea a-mi da cu părerea despre ce este muzica de calitate sau nu..desigur am părerile mele însa prefer să le țin pentru mine. Până la urmă este vorba despre colegii mei și îi respect. Însă ceea ce pot spune este că nu cred în compozitorii, orchestratorii sau cântăreții/cântărețele apărute peste noapte. În perioada aceasta și mai ales în România aud tot mai des oameni care nu au altceva de făcut sau nu știu să facă altceva și se apucă de compus, orchestrat sau cântat. Fac 2-3 ore de canto respectiv se uita la tutoriale pe youtube și gata! Ei fac muzica.. Restul comentariilor sunt de prisos…

A fost tentată să cânte house

Cine lucrează la ideile pieselor tale?

Pentru piesele mele lucrez cu mai multi compozitori dintre care Laurențiu Vasioi, Dragoș Docan. Cel din urmă este si compozitorul pieselor „Blestem”, „Venin” și „Zorilor”, care a câștigat și premiul Best Etno MTV. Piesa „Hora Ielelor” la care am filmat cel mai recent videoclip este compusă de el, și lucrăm în continuare împreuna pentru albumul meu.

Nu ai fost tentată să încerci și un alt gen muzical?

Ba da, mai ales club-house. Până la urmă pot cânta aproape orice gen muzical, însă publicul s-a obișnuit cu mine cântând etno, despre blesteme și alte nebunii și cred că ar fi nepotrivită acum o schimbare.

Ce părere ai despre stilul POPCORN? Explica-ne de ce nu o vom vedea niciodată pe artista Betty Stroe abordând un astfel de gen muzical

Nu cred în muzica pe care nu o simt și cu atât mai puțin cred în muzica „șablon”. Nu cred că aș fi împăcată cu ideea ca încă 10 artisti să aibă același sound ca mine, aceleași efecte, etc…știi la ce mă refer… O parte dintre piesele „popcorn” sună foarte similar și desi succesul este garantat, dar poate fi pasager sau superficial. Până la urmă cânt ceea ce simt și un trend nu m-ar putea determina să îmi schimb genul muzical doar de dragul de a fi în anumite topuri. Fiecare gen muzical are publicul lui.

Ai niște ținute de scenă foarte sexy. Cine ți le creează și ale cui sunt ideile?

În cea mai mare parte ale mele. Acum de exemplu lucrez la niște ținute noi, am o mulțime de idei și încerc să păstrez acea nota „etno” în costumațiile pe care le port dar în același timp să fie sexy. Niciodată vulgar!

„sunt o persoană destul de rece”

Te consideri o femeie frumoasă?

Este mult spus, mă consider o femeie normală, cu defecte și calități.

Spune-mi 3 defecte ale tale, căci calitățile le-am observat din belșug…

Ar fi câteva: sunt o persoană destul de rece uneori, sau cu oamenii pe care nu îi cunosc sau care „mi se bagă în suflet” știi acel gen care vine aproape de tine și când vorbește se apropie mai mult decât este cazul. Țin foarte mult la spațiul meu personal. Nu știu să îți spun alte defecte în acest moment însă sunt „cu carul”. Sunt o persoană sinceră…prea sinceră uneori și resping categoric mincinoșii din jurul meu. Urăsc ipocrizia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: